12 kilo afvallen in een week

12 Kilo Afvallen In Een Week | Het Kan ECHT! Klik Nu HIER …

12 Kilo Afvallen In Een Week

Het Kan ECHT! Klik Nu HIER …

Waarschijnlijk denk bij het lezen van deze titel “12 Kilo Afvallen In Een Week”, waar moet ik klikken …? Waar kan ik beginnen ….???

Maar helaas, ik zal je even uit je droom halen. Ik ga je geen wondermiddeltje geven. Helaas … 12 kilo afvallen in Een week … dat wordt het niet vandaag.

” Waarom ik hier wel een video van maak?” 

Omdat we zo vaak vragen krijgen van jullie met linkjes naar producten die jullie hebben gevonden op internet en dan vragen jullie ons om advies.

En ik kan het super goed begrijpen. Je wilt zoooo graag afvallen. Je bent bereid om je hele spaarpot kapot te slaan om al je centen te besteden aan de magische formule om makkelijk en snel gewicht te verliezen. En ja, wat zou dat mooi zijn …

Maar lieve kijkers en lezers. We willen je waarschuwen. Trap er niet in. Dat het je niet goed lukt om af te vallen of omdat het je misschien niet snel genoeg gaat los je niet op met een of ander iets die jou mega resultaten belooft.

Uiteindelijk is het niet gezond, niet natuurlijk en los je jouw probleem er niet mee op. Je pakt namelijk niet de kern en oorzaak aan. En of het resultaat blijvend is … nou … vaak niet nee.

Ons advies om met ” 12 kilo afvallen ”  te beginnen?

Leer je eigen gezonde leefstijl te vinden. Verbreed je eigen kennis op het gebied van voeding en gezondheid. Vind een goede coach ( zoals wij 😉 ) om je hierin te ondersteunen en heb doorzettingsvermogen en geduld.

Het bespaard je niet alleen geld, het bespaard je ook je eigen gezondheid. Het kostbaarste wat er bestaat! Wees er zuinig mee. Doe geen gekke dingen. Ben realistisch en pak de oorzaak aan!

Abonneer je op ons you tube kanaal voor dagelijkse inspirerende en motiverende video’s en schaf evt. onze Slank En Fit recepten E-booken aan ( die echt geen 2000 euro kosten, maak je geen zorgen!) met super veel extra bonussen die jou helpen de oorzaak aan te pakken en je eigen gezonde leefstijl te leven, voor altijd!

Dat wilde ik gewoon even kwijt, omdat ik om je geef.

Liefs, je medemens

Liefs, gewoon Fara 🙂

=>> Slank En Fit Recepten

Laat Een Bericht Achter!