Afvallen met Herbalife

Afvallen met Herbalife

Wil jij afvallen met Herbalife? Dat kan!

Dit zijn de beste gewichtsbeheersing producten en helpt je bij een gezonde leefstijl en van je overgewicht af te komen. Lees op onze website de resultaten en Herbalife ervaringen. In deze video leg ik uit wat de Herbalife producten en Herbalife shakes inhouden en wat ze voor jullie kunnen doen. Hieronder een beschrijving van alle producten die ik uitleg in deze video. Ook kan je hier Herbalife kopen. Zie onze webshop.

afvallen met herbalife

 

 

 

 

 

Wil je weten hoe ik na mijn zwangerschap in 4 maanden 20 kilo ben verloren? Dus Afvallen met Herbalife? Dat kan!

 

Vraag hier ons GRATIS E-BOOK aan waarin ik mijn geheim met jou deel!

>>> KLIK HIER VOOR HET EBOOK <<<

F1 Voedingsshake smaak naar wens – Aardbei, Vanille, Cookie&Cream, Cappuccino, Chocola, AppelKaneel, Tropical-

De voedingsshake is te gebruiken als ontbijt. Een perfecte start van de dag omdat het bom vol bouwstoffen, vitamine en minerale zit. Het is cellulaire voeding en is binnen 30 min opgenomen in je cellen. Het geeft je meteen meer energie en je zal snel verzadigd zijn.

Vezel&Kruiden tab.

In je darmen zitten darmvlokken die de voedingstoffen en bouwstoffen die het bloed opneemt en door het hele lichaam gebruikt. Aangezien onze darmvlokken vaak vuil zijn door allerlei oorzaken is het lastig vor onze darmvlokken om alle voeding ook daadwerkelijk op te nemen.

Cell Nutrition – Spier Versterker

De cellen in ons lichaam willen wel eens verslappen door gebrek aan de goede bouwstoffen. Aangezien onze spieren uit cellen bestaan en onze spieren er voor zorgen dat we calorieën verbranden is het ontzettend belangrijk te werken aan onze cellen van onze spieren.

Cell-U-Loss – Liposuctie in een potje

De meeste van ons kennen het wel. Cellulitis. Cellulitis zijn kleine vetcellen die opgeslagen zijn op de b-b-b- zone ( buik, billen, benen) Zodra we te veel vet hebben gegeven en het niet verbranden slaan deze cellen het maar al te graag op. Alleen zijn wij daar niet zo blij mee. Wel moet er voldoende water gedronken worden om ook daadwerkelijk dit vet af te laten voeren.

Fiberbond – Vet Opnemer

Dit is een van mijn favoriete tabletten. Dit tablet zit vol vezels en zorgt er voor dat nieuw vet wat de maag binnen komt opgenomen wordt en het lichaam afgevoerd wordt. Dus heb je een keer een barbequetje of een feestje? Geen probleem, neem dan 2 tabletten 30 min voor het eetfestijn in en 25-40% van het ingenomen vet word gevangen door dit tablet en laat het weer uit het lichaam gaan.

HerbalifeLine – Vis Olie

Vandaag de dg weten we allemaal dat visolie omega 3 erg belangrijk voor ons is. Helaas zit omega 3 niet veel meer in onze voeding terwijl het de “olie voor ons lichaam” is en bijna alles in ons lichaam deze olie nodig heeft. Denk aan, huid, haar, hart, gewrichten.

Multivitanine Extra energie

Deze Multivitanine is het beste voor je om je nog meer te beschermen tegen van alles en nog wat. ( verkoudheid e.d. ) Het beschermt je niet alleen extra maar het zorgt ook voor een hogere weerstand en meer energie.

NRG  Geeft Energie

In deze tabletten zit natuurlijke Guarana boon. Guarana stimuleert het energie niveau. Het geeft rust in je hoofd en stabiliseert het energie niveau. Het is te vergelijken met de energie wat een kopje koffie je geeft, maar dan natuurlijk.

Proteïne Bars

Dit zijn prima snacks voor tussendoor. Ideaal voor een gezonde leefstijl of juist een super ondersteuning bij gewicht verliezen. ( dan wel met mate eten) Deze bars zitten bom vol proteïne en je zult er dus ook snel vol van zitten.

Thermo Complete  Vet Verbrander

Dit is een super vetverbrander! Wil je veel afvallen dan is dit en mega top supplement. Ik zal een voorbeeld geven. Het is belangrijk als je wilt afvallen om calorieën te verbranden. Stel je hebt een vuurtje. En dat vuurtje brand een beetje maar niet erg hard. Er liggen wat houtblokken op maar het vuur brand net niet hard genoeg, wat doe je dan? Precies, je gooit er een aanmaakblokje op! En dat is dit supplement nu precies wat het is.

Thermo Geel – Afslanken terwijl je slaapt

Thermo Geel zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Hierdoor zul je minder snel last van snaaiaanvallen hebben. Ook is blijft de vetverbranding op gang terwijl je slaapt.

Thermo Kruiden Drank

Dit meer dan een kopje thee. Chinese kruiden gecombineerd van groene thee. Deze thee kan gebruikt worden de hele dag door. Het geeft energie en houd de vetverbranding op gang. Ook helpt het tegen snaaitrek.

Proteïne Power

Extra eiwitten! Vind je het moeilijk om aan je eiwit behoefte te voldoen, sport je veel of wil je gewicht verliezen dan is een extra proteïne boost een goed idee. Proteïne ofwel eiwitten zijn bouwstenen voor onze spieren.

F1 Maaltijd repen smaken Chocola Bosvruchten

Ben je onderweg en je hebt niet veel tijd, dan is deze maaltijd reep voor jou een uitkomst. Hij zit bomvol vezels en goede bouwstoffen voor je lichaam.

Laat Een Bericht Achter!