bananen ijs

Bananen IJS | Zomer Snack Recept!

Bananen IJS

Zomer Snack Recept!


Meer recepten? Kijk even hier …. >>>

Vorige week plaatste ik een foto van mijn Home Made Bananen IJS op mijn Facebook. En ik kreeg ik de vraag of ik daar een receptje van had. Ik heb dit recept ooit ergens gezien en het is me altijd bijgebleven. Waarschijnlijk omdat het zo lekker simpel bananen ijs recept is.

Vandaag was het weer een heerlijk zomers weertje. En ik ben echt een zoet liefhebber. En laat een banaan nu eens lekker zoet zijn. Nu had ik gister al 2 bananen in stukjes in de viezer gelegd en vandaag begon ik dan ook te watertanden bij het idee dat ik heerlijk mijn bananen ijs kon gaan eten.

Dit bananen ijs recept is zo simpel. Dat als je de video hebt gezien, vergeet je het nooit meer! Ik kan het zelfs in 1 zin vertellel:

” Doe 2 bevroren banenen stukjes in een blender met een half kopje (soja)melk. Thats It!”

Hiervan kan je echt even smullen. Even een momentje voor jezelf. Pak even een leuk boek of tijdschrift, trek jezelf even terug. Ga buiten in het zonnetje zitten ( als hij schijnt) en geniet, geniet geniet.

En het goede nieuws is, dat dit een verantwoordelijk bananen ijs is. Oké het zijn we 2 bananen ( waardoor je het prima kan verdelen in kleinere porties) en er zitten wat kcal en suikers in. Maar daar in tegen zitten er ook voedingsstoffen in en het vult heel goed waardoor je minder snaters krijgt.

Ik zeg … een heerlijke zomer snack! En een absolute aanrader voor de warme zomerdagen die er hopelijk nog heel veel gaan komen deze zomer 😉

Bananen IJS recept:

Nodig:

  • 2 bananen
  • half kopje soja melk
  • Klein beetje kaneelpoeder

Bereiding:

  1. Snij de bananen in kleine stukjes en vries ze in ( min. 2 uur)
  2. Doe de bevroren bananen stukjes in een blender samen met de melk en blender goed.
  3. Doe het ijs in een schaaltje en strooi er wat kaneelpoeder overheen.

Geniet ervan 😉

Liefs, Fara 

bananen ijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat Een Bericht Achter!