boos

Boos ben ik niet, maar…… | Persoonlijke Ontwikkeling vlog #16

Boos ben ik niet, maar……

Persoonlijke Ontwikkeling vlog #16

Beste Kijkers & Lezers,

Wat gaaf dat je weer kijkt naar ons www.SlankEnFitTV.nl Persoonlijke Ontwikkeling Vlog #16 gaat over: Ik ben niet “Boos“, maar teleurgesteld ! Abonneer op ons kanaal en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video, en laat je reactie achter.

Hoe ga jij om met jouw EMOTIES is het dagelijks leven? Vind je dat fijn of irritant? Maakt het je boos of maakt het je blij? Elke dag krijgen we de leuke als zowel de niet leuke emoties op ons afgevuurd in ons dagelijks leven. Maar gebruik deze emoties elke dag ter verbetering van jezelf en voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met het opvoeden van onze kids vind ik het niet altijd even makkelijk het ook echt toe te passen. En ze even terecht te wijzen, en ze gedisciplineerd op te voeden. Als hij staat is en ik hem op zijn kamertje zet, daarna over 2 minuten later als hij weer rustig is geworden dan ook duidelijk uit te leggen. Van ik ben niet boos, alleen maar teleurgesteld omdat je om die of die reden even ongehoorzaam was. Maar hoop dat je van dit leermoment zal groeien, en het je wijzer maakt.

Wees niet BOOS als je faalt, sommige projecten komen gewoon helaas niet goed uit de verf. Maar zorg dat je ervan leert, en weer gauw weer gaat met je nieuwe project. En de wet van het zaaien werkt echt…

De rest hoor je in de video…

Neem een kijkje op ons nieuwe http://AfvallenDoorGezondLeven.nl download ons vernieuwde ebook, met de 3 geheime videos daarin.

En vergeet je niet op te geven voor ons nieuwe Online Coaching Membership!

En abonneer graag op ons http://SlankEnFitTV.nl en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!!!

Gezonde en Sportieve Groeten van Life Coach

Daniel Bellinga

Laat Een Bericht Achter!