denk-groot

Denk GROOT / Mindset Video Deel 6

Denk GROOT

Geloof in succes en je krijgt het!

In de bijbel staat een uitspraak die voor allen die naar succes streven – dus voor alle mensen – van fundamenteel belang is, namelijk dat: Geloof Bergen Kan Verzetten.

ZO KRIJG JE EEN KRACHTIG GELOOF

1. Denk in succes, denk geen mislukking. Als je voor een moeilijke situatie staat, denk dan: Ik zal winnen, niet: ik zal misschien verliezen. Moet je het tegen iemand anders opnemen, denk dan: Ik ben niet minder dan de beste, niet: Tegen hem ben ik kansloos. Als zich een kans voordoet, denk dan: Dat kan ik niet: Dat lukt me nooit.

Door altijd aan succes te denken wordt je geest er automatisch toe gebracht plannen te ontwerpen, die succes opleveren. Als je altijd aan mislukking denkt, gebeurt het tegengestelde: je geest vult zich met gedachten die op mislukking uitlopen.

2. Herinner jezelf er telkens opnieuw aan, dat je beter bent dan je meent te zijn. Succesrijke mensen zijn geen super mensen. Succes vereist geen bovenmenselijk verstand of de een of andere geheimzinnige eigenschap. Succes is ook niet gebaseerd op geluk. Mensen die succes hebben, zijn hele gewone mensen die geloven in zichzelf en hun werk. Denk nooit, maar dan ook nooit laatdunkend over jezelf.

3. Denk groot. De mate waarin je succes hebt, wordt bepaald door de grootte van je denken. Denk aan kleine doeleinden en je zult niet meer bereiken. Denk aan een groot doel en u bereikt een groot doel. En vergeet vooral dit niet: grote ideeën en grote plannen zijn nooit moeilijker en vaak gemakkelijker dan kleine ideeën en kleine plannen.

succes

 

 

 

 

 

 

Succes met deze tips!

Heb je ook een goede tip om groot te denken? Laat het ons dan weten in de reactie hieronder!

XXX Fara en Daniel

Laat Een Bericht Achter!