DYTG2016

DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV

DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV

DUTCH YOUTUBE GATHERING Meet & Greet

Bellinga Promo Vlog            

DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV

Lieve Kijker, Wat gaaf dat je weer de tijd neemt om onze nieuwste video vlog te gaan bekijken. 

Hier is dan de Bijna onze Live Bonus Bellinga Vlog dag 1 op de DUTCH YOUTUBE GATHERING http://farabellinga.com/dytg-2016  in de Jaarbeurs in Utrecht! We hebben geweldig genoten en samengewerkt met ons Parent – Lounge Team! En vele toppers ontmoet en leren kennen zoals #DYTG oprichter Eelco Kingma , Quin  & Enno & Job & zoveel meer wat je gaat zien in de eerste vlog beelden. Geniet ervan de de 2 DYTG dagen vlogs komen als nog over een paar dagen online, in onze normale vlog ritme telling.

We zijn nu onderweg naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de DUTCH YOUTUBE GATHERING http://farabellinga.com/dytg2016/ om hopelijk velen van jullie lieve kijkers te gaan meeten en greeten. Omdat onze vlogs 10 dagen achter lopen in tijd, hebben we even deze live video voor jou gemaakt en geupload. We zullen proberen in het weekend ook nog even een live verslag vlogje voor jullie te monteren en te uploaden, maar dan weten jullie van waar we in het NU mega druk mee zijn. Tot Zo!

In deze Promo Vlog http://farabellinga.com/dutch-youtube-gathering willen wij het gave nieuws met jou delen! Dat je ons in het echt kunt gaan ontmoeten en meeten en greeten bij de #DYTG2016 Maken we graag een leuke foto & praatje met jou! En kan je komen genieten bij ons in de Parents Lounge van ons gave Slank En Fit Workshop die Fara op zaterdag 30-4-16 om 12:00 & zondag 1-5-16 om 14:00 zal presenteren. Daniel geeft Gratis Body Scan Analyses Adviezen weg. Dit wil je niet missen. We vinden het gaaf om met deze andere toffe youtubers de Parents Lounge bij de Hoofd Ingang te mogen komen versterken.  ( https://www.youtube.com/user/TubeTotaal / http://SlankEnFitTV.nlhttp://vloggendevader.nl / https://www.youtube.com/channel/UCk-04YupSWsoZpEE4R6AYeQ / https://www.youtube.com/user/craftmamanl / https://www.youtube.com/channel/UCtepNKTeFAGApWI_CVEcnqg ) die ook mega gave workshops gaan geven. We staan naast Chiel Beelen. Kijk voor meet info op http://DYTG.nl/parent-lounge En we zien er naar uit al jullie lieve trouwe kijkers in het echt te gaan meeten en greeten. De voorbereidingen voor de #DutchYoutubeGatering zijn in volle gang. En beginnen nu ook echt vorm te krijgen en gaat echt mega gaaf om ook heen te komen, en ons in het echt te kunnen gaan meeten en greeten & samen een foto met je te maken….Deel graag deze video met anderen. Kijk weer gezellig met ons mee en doe je voordeel ermee… en we hopen je weer  tot inspiratie te mogen zijn voor een gezondere leefstijl… De rest zie je in de video.

Dus blijf vooral kijken! Vergeet niet de abonneren voor als je dat nog niet had gedaan, zo mis je nooit geen video!
DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV van ons SlankEnFitTV.nl wij zijn life coaches Fara & Daniel Bellinga Abonneer onder Video & Duimpjes Omhoog en willen je graag meenemen in ons dagelijks leven…

We hopen je te inspireren van hoe wij leven als gezond leefstijl gezin.

Daarom dus deze video: DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV

Alvast heel erg bedankt voor jullie leuke vele interactie die jullie ons elke dag geven, daar doen we het voor!!!

De rest zie je in de video…. DYTG 2016 | GILLENDE GEKTE #SlankEnFitTV

Abonneer graag op ons SlankEnFitTV.nl  en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!!!

Gezonde Groetjes van Daniel & Fara Bellinga


Abonneer op ons Youtube kanaal SlankEnFitTV.nl  
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! 
                                                                                             
Bekijk hier onze vorige video  

Laat Een Bericht Achter!