geniet in het nu

Geniet In Het Nu | Vergeet Niet Te Genieten!

Geniet In Het Nu

Vergeet Niet Te Genieten!

=>> Afslanken met mijn Slank En Fit Recepten? Klik hier!

Wat een heerlijk weertje was het vandaag toch weer. De zomer is nu echt wel gekomen mogen we wel zeggen met 40 graden in het vooruitzicht.

We waren druk aan het werk binnen in huis ondanks de hitte. Op een gegeven moment zeiden we tegen elkaar “kom we gaan er even uit”. Het was inmiddels al middag en we hadden net de lunch op.

Onderweg kwamen we bekende tegen en die vertelde vol vreugde dat ze morgen eindelijk 3 weken vakantie heeft. Ze zei “dan kan ik eindelijk even genieten, uitrusten en leuke dingen doen”.

Later kwamen Daniel en ik hier samen nog even op terug doen we samen met de kids even bij het water in het zonnetje zaten te genieten. We waren eens in een sauna resort en daar stond een hele grote tekst op de muur die ons altijd is bijgebleven “Wat Is Het NU Toch Mooi”

We zaten toen ook even in een turbulente tijd en die tekst kwam bij ons “binnen als een baksteen” ( zoals Daniel altijd zo mooi zegt ) Wat Is Het NU Toch Mooi. Geniet n het NU.

We vergeten het gewoon. Echt waar. We vergeten gewoon dat het NU ook mooi is. We leven 9 van de 10 momenten in een dag in het verleden of in de toekomst. Herken je dit?

Even wat voorbeelden:

“Oh schat weet je nog toen … toen we nog alleen met z’n 2tjes waren. Hoeveel meer vrijheid we hadden. Toen konden we letterlijk gaan en staan waar we wilden”

Of dit:

“Ik hoop dat de toekomst alles beter gaat. Ik hoop dat ik niet meer bij die stomme krantenbaas hoef te werken. Ik hoop dat ik snel een miljoen ga winnen in de postcodeloterij ( om maar een voorbeeld te geven)

Zie je … we zijn steeds bezig in onze gedachten. Maar die ene tekst “Wat is het nu toch mooi” is voor ons een van de dagelijkse bezigheden geworden. Geniet in het NU. NU komt namelijk NOOIT meer terug. Vaak kijken we terug op die mooie momenten. Dan denken we er aan terug. Maar op het moment zelf, toe het zich afspeelde waren we er ons helemaal niet van bewust dat dat een mooi moment was. Dat besef kwam pas later.

Daarom wil ik je in deze video motiveren om echt dagelijks te genieten. Ben bewust van de mooie wereld om je heen. Zeg tegen jezelf “Geniet in het NU” Want wat is het NU toch mooi.

Plan het liefst dagelijks even een ontspan momentje voor jezelf in. Al is het een wandeling met je hond. Of een kopje thee drinken bij je buurvrouw. Dat zijn van die momenten waarin je bewust mag genieten van het hier en nu.

Geniet se 😉

Liefs, Fara

Laat Een Bericht Achter!