“Ik Kan Niet Zonder Koffie Leven “ / EENS of ONEENS ????

Stelling 5:  EENS of ONEENS?!?!

“Ik Kan Niet Zonder Koffie Leven “

 EENS of ONEENS ????

In deze rubriek stel ik een stelling op en ben ik super benieuwd naar JOU persoonlijke mening. Ben jij het er mee EENS of ONEENS ????

Laat dat weten in een reactie door EEN of ONEENS onder in de reactie te zetten en een toelichting waarom jij het EEN of ONEENS bent met deze gestelde stelling.

Heb jij ook nog een leuke stelling? Laat het me weten!

De stelling van vorige week was:

“Afvallen Zonder Dieet Is Bijna Onmogelijk”

SAMSUNG CSC

Enkele reacties waren

Yentl Vertelman

Wat leuk dat je mij in de video heb gezet XX ik ben het hiermee oneens omdat je ook kan gaan sporten ipv minder eten want je hebt toch elke dag je calorieën nodig

 

Najma Bouzarni

Eens maar je moet wel gezond eten en geen ongezonde dingen eten anders lukt het niet

Wianda Schipper

Eens, je kan ook gewoon iets meer op je voeding letten, dat is niet perse een dieet. En sporten natuurlijk.

Inge kuiper

Ik vind je filmpjes erg leuk om na te kijken en heb er al veel van geleerd. Over de stelling: ik ben het er niet mee eens. Omdat ik heb gemerkt dat diëten op langer termijn voor mij niet werkt. Ik heb mijn levensstijl ( eetpatroon ) aangepast en daar Door houd ik het vol.

Nele Bosmans

ik ben het hier niet mee eens, zelf ben ik de laatste jaren enorm veel bijgekomen. ik ben in 7 jaar verdubbeld in gewicht. een aantal maanen geleden zat ik op een max. gewicht van 106 kg. ik vond dat het tijd was om hier iets aan te doen. Ik begon met meer water te drinken ipv frisdrank. als we uit eten gingen lette ik op wat ik bestelde ipv pasta ook af en toe een slaatje bestellen. dit zijn geen drastische veranderingen in mijn eetpatroon maar wel doeltreffend. dit in combinatie met vaker de fiets nemen om ergens naartoe te gaan heeft er toe geleid dat ik al ongeveer 6 kilo kwijt ben. soms moet ik opletten dat ik niet in mijn oude gewoonten herval maar voor de rest voel ik er helemaal niets van dat ik dingen moet laten of honger heb. wat je bij een dieet wel hebt.
dankzij jouw vlogs blijf ik gemotiveerd en haal ik nog goede tips eruit.
groetjes

Eveline B.

Oneens. Gewoon zelf goed op je voeding letten, met jezelf afspreken dat je geen vet (chocola, chips, frisdrank & snoep) meer gaat eten. En goed bewegen natuurlijk.

Iloe Achternaam

Ik ben het er mee Eens.

Roeline

Ik geloof niet in diëten! Het gaat erom je eetgewoonte zo aan te passen dat het voor altijd is en kan. Diëten is maar tijdelijk en heeft dus absoluut geen zin! Een vooral gezond eetpatroon met af en toe iets ongezond, dat is vol te houden en dan val je heus af! Ik zeg dit uit ervaring!

De stelling van deze week is:

“Ik Kan Niet Zonder Koffie Leven “

Ben jij het hiermee EENS of ONEENS???

Ik ben erg nieuwsgierig naar jou persoonlijke mening en “kijk” hierop. Laat het me weten in de reacties!!!

SAMSUNG CSC

Pijl omlaag

.

Laat Een Bericht Achter!