Internet Marketing Strategie

Hallo beste lezer, wat leuk dat je de tijd neemt voor jou beste business internet marketing strategie te gaan vinden!

Deze foto is van Daniel Bellinga & Eelco de Boer op zijn fantastisch leerzame internet marketing summit over de beste internet marketing strategie in Maarssen afgelopen mei 2013.

Ik wil mijn vrouw Fara Bellinga bedanken voor dit fantastische kado wat ze me gaf voor mijn 33ste verjaardag om hier naar toe te mogen gaan! Heb ook leuke mede ondernemende mensen mogen leren kennen! Het gaat er in het leven niet alleen om wie ‘je bent’ maar vooral om ” Wie je kent”! Leerde ik al vanaf jongs af aan van mijn vader Jan Bellinga.

Ik ben na 16 jaar fulltime ondernemer te zijn erg online wakker gemaakt door Eelco de Boer om een goede internet marketing strategie te gaan toepassen voor online succes! Alle begin lijkt moeilijk maar oefening baart kunt! Met wie je omgaat (hangt) raak je mee succesvol besmet, in de goede rijke zin van het woord!

Was ook erg leerzaam van Eelco de Boer zijn mentor lessen te leren die hij kreeg van Sir Richard Brandson met een groep top ondernemers op zijn private Necker Island!

Gewoon gaan doen en zo leer jij ook voor jou business de beste internet marketing strategie te kunnen gaan toepassen!

Bedankt Eelco de Boer voor je fantastische 2 daagse internet marketing strategie summit!
Zie uit na je volgende internet marketing strategie adviezen! Mvg Daniël & Fara Bellinga

Internet marketing strategie

Internet marketing strategie!

Laat Een Bericht Achter!