lego

Lego Camper In De Maak! | Bellinga Vlog 117

Lego Camper In De Maak!

Bellinga Vlog #117

Gister is Sinterklaas met zijn pieten bij ons thuis geweest op pakjesavond. Vaan vandaag belde opa en oma op dat er gister ook een zak vol cadeautjes voor hun voordeur stond.

Luan en zijn neefjes hadden nog wat lego op hun verlanglijstjes staan en waarschijnlijk dacht de Sint dat dit wel een leuk idee zou zijn om dat gezellig bij opa en oma af te leveren.

Dus vandaag, toen we uit de kerk even bij onze lieve oude oma en haar schoonzus op visite waren geweest kon Luan natuurlijk niet wachten om naar opa en oma te gaan.

Daar aangekomen stond een grote zak met cadeautjes …. Aangezien opa en oma 5 kleinzonen hebben zat de zak vol met lego. En laat er ook nog een popje tussen zitten … Ja Sint was onze kleine meid niet vergeten. Anno wel ze lego ook hartstikke leuk vind hoor 😉

Eerst werd er natuurlijk uit volle borst gezongen met zijn alle. Oh wat moet ik met dit soort momenten toch altijd terug denken aan mijn eigen kindertijd. Alleen nu ben je zelf niet het kind maar de ouder. Is weer zo anders maar toch ook weer niet. Heel gek, herkenbaar voor andere ouders?

Ondanks de vele pepernoten en chocoladeletters hebben we dit avondje ook doorstaan met mate. Nou ja, mate. Om iets op te biechten, ik ben gek op de chocolade centjes en voor dat ik het wist had ik er al 4 achter elkaar opgesnoept … oeps.

Maar ik werd meteen “ gestraft” want ik was een beetje misselijk geworden. Hihihi. Gelukkig pakte ik de draad weer prima op toen oma met heerlijke zelfgemaakte kippensoep aan kwam. En mijn vreet bui maar de chocolade centjes was weer over!

De jongens hebben heerlijk zitten bouwen met hun lego aan de grote tafel. Altijd zo’n leuk gezicht vind ik!

Veel kijkplezier met deze vlog!

En hopelijk heeft de Sint jullie ook flink verwent!

Liefs, Fara en Daniel Bellinga

Ps: Ondanks het feestdagen zijn, kan je natuurlijk wel gezond blijven koken! Onze ” Slank En Fit Recepten”  zijn nu nog afgeprijsd! Dus vraag ze snel aan!

=> Slank En Fit Recepten + Vele Bonussen! 

 

Laat Een Bericht Achter!