levensgenieter

Levensgenieter | Geniet Jij Van VANDAAG?

Levensgenieter

Geniet Jij Van VANDAAG?

=>> Bestel Hier onze Slank En Fit recepten E-booken

levensgenieter

levensgenieter

Beste Kijkers & Lezers,

Wat gaaf dat je weer kijkt naar ons www.SlankEnFitTV.nl Persoonlijke ontwikkeling vlogje. In deze video stellen wij jou de vraag ben jij al een echte LevensGenieter ? Vergeet niet te abonneren en alvast blauwe duimpjes omhoog te doen! In deze video sta ik graag met jou even stil hoe dat het gesteld is met jou LevensGenieter ontwikkeling. Het woord LevensGenieter vond ik maar een raar woord toen ik het voor het eerst hoorde. Maar als je er echt dieper over na gaat denken en stil bij gaat staan heeft het een hele mooie diepe betekenis. En is het ook heel waardevol je beste persoonlijke ontwikkeling toe te passen op jou instelling als LevensGenieter.

Vaak zien en horen we bij vele mensen om ons heen dat ze altijd te druk zijn. Geen tijd voor zichzelf gunnen om even te ontspannen en echt te kunnen genieten in het NU als LevensGenieter. Het is zo belangrijk na hard werken jezelf even die 2 uur ontspanning te gunnen! Zodat je daarna weer veel beter kan presteren.

Laatst las ik een artikel van als je de boog constant gespannen houd, dat het resultaten behalen steeds moeilijker gaat.

Als je even lekker je hoofd en mind gaat downloaden. Het liefst 2x per week 2 uurtjes. Dat je echte zelfreflectie kan toepassen, en stil staat bij al je overwinningen, wat niet gelukt is, wat zijn je meest waardevolle leermomenten zijn. In de video hoor je de rest.

Neem een kijkje op ons nieuwe http://AfvallenDoorGezondLeven.nl download ons vernieuwde ebook, met de 3 geheime videos daarin. En word lid van ons nieuwe Membership.

En abonneer graag op ons http://SlankEnFitTV.nl en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!

Gezonde en Sportieve Groeten van LifeStyle Coach

Daniel Bellinga

 

levensgenieter

levensgenieter

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat Een Bericht Achter!