Mijn Gekke Gewoontes / Wie Heeft Ze Niet?

Iedereen kent ze wel. Gekke gewoontes. Gewoontes die eigenlijk een beetje raar zijn, maar nu eenmaal bij jou horen. Ik denk dat we allemaal wel gekke gewoontes hebben in ons leven.

IMG_6345Als mensen vragen waarom je dat zo doet, dan is meestal het antwoord “ohh, gewoon” of “dat doe ik altijd” .

Zo heb ik ook mijn gekke gewoontes. Het leek me leuk om deze gekke gewoontes van mezelf met jullie te delen. Waarom? “Gewoon, omdat ik denk dat iedereen gekke gewoontes heeft en we ons zelf er heus niet voor hoeven te schamen” 😉

Sommige van mijn gekke gewoontes heb ik al heel lang, al sinds mijn kinderjaren, zoals hagelslag op brood, alles met een lepel eten of altijd het laatste beetje in het pak laten zitten.

Sommige gewoontes heb ik overgenomen van Daniel. Eigenlijk zijn dat dus zijn gekke gewoontes die ook mijn gekke gewoontes zijn geworden, snappie 😉 Zoals mayo bij macaroni…… Heel gek vond ik dat ik het begin, maar nu vind ik het stiekem ook wel lekker …

–          Hagelslag fan

–          Mayo bij je macaroni

–          Drink nooit het laatste beetje uit een pak op

–          Door ieder gerecht knoflook poeder

–          Water ijsjes verslaafd

–          Eet geen korstjes of kontjes van brood

–          Eten met een lepel

Ik weet het, niet alle gewoontes zijn verantwoord of gezond. Maar hé … daarvoor zijn het mijn gekke gewoontes. Ze horen gewoon bij mij 😉

Wat is jou gekke gewoonte?

Ik ben erg nieuwsgierig! Let me know!

 

Laat Een Bericht Achter!