Boeken Lezen / Mindset Video Deel 5

Boeken Lezen

Tips Met Persoonlijke Ontwikkeling Boeken

Dit zijn o.a. wat boeken die onze denkwijze hebben veranderd en ons hebben geïnspireerd in ons leven. Sommige zijn ook in het Engels voor de gene die ook goed Engels kunnen lezen. Kies een leuke titel uit. Laat je inspireren en ga lekker lezen!

1. Denk groot en word rijk van Napoleon Hill –De nummer 1 aanrader op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

2. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey

3. Hoe je vrienden maakt  van Dale Carnegie – Één van de beste boeken over sociaal contact en relaties ooit geschreven. Het geeft glashelder weer wat je wel en niet moet doen in contact met anderen.

4. Een werkweek van 4 uur van Tim Ferris – Dit boek verandert je kijk op de kosten en de beschikbaarheid van je dromen en leert je dat hard werk niet moeilijk is als je houdt van wat je doet. Ferris geeft waardevolle tips omtrent doelen stellen en vertelt hoe je een werkweek van 4 uur kan creëren.

5. Rijke pa arme pa van Robert Kiyosaki – Deze schrijver leerde iets waardevols over geld door het hebben van een rijke en een arme vader in zijn jeugd. Godzijdank maakte hij er een boek van. Een boek dat mijn kijk op geld en de waarde van materiaal totaal veranderde, een klassieker over geld en investeren die elke Nederlander zou moeten lezen.

6. Cashflow Kwadrant van Robert Kiyosaki – Het vervolg van Rijke pa arme pa heet Cashflow Kwadrant. In dit boek gaat de schrijver dieper in op zijn lesmateriaal en diept hij het uit in 4 kwadranten. Een must-read voor mensen die later meer geld willen verdienen door te investeren.

7. Getting things done van David Allen – Het ultieme ‘organiseer je leven’ -boek. De ideeën en processen zijn voor al die mensen die worden overspoeld met te veel informatie en een algemeen gevoel van onbehagen dat er iets belangrijks wordt gemist. Het primaire doel van dit boek is om te leren hoe je effectief je ‘to-do inbox’ leeg krijgt.

“Heb jij ook nog een goede boeken tip? Laat het ons weten in de reacties hier onder!!!”

boeken tip

 

 

 

 

 

 

 

Lief, Fara en  Daniel

Ps: In Deze Video Laat Ik Nog Meer Boeken Tips Zien >>> Klik Hier >>>

Laat Een Bericht Achter!