PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689

PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689

De Bellinga’s Vlog           


PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689

Lieve Kijker, Wat gaaf dat je weer de tijd neemt om onze nieuwste video vlog  te gaan bekijken. 

In deze hangbank vlog even wat updates over de puppy ‘tjes. Er was namelijk best een ophef onder onze video’s in de reacties onder de vlogs van toen we de puppy’s gingen ophalen en de paar vlogs die daarna kwamen. Dat we niet goed met ze omgingen ect.

We begrepen jullie bezorgdheid, ook omdat ik niet duidelijk in de vlog heb verteld wat mijn ervaring met honden is en jullie dus dachten dat wij geen kennis van honden hebben.

Ik heb toen later dit bericht onder in de comments gezet:
” Lieve mensen, even voor wat duidelijkheid. Het betekend niet dat als jullie iets in de vlog zien, dit de hele dag zo gaat. Uiteraard weten we dat de pups veel moeten slapen. Dat de bench hun plekje is en dat de kids ze niet zo vaak moeten optillen en goed onder de pootjes en kontje moeten vasthouden ect. Hier letten wij uiteraard zeker op, maar dit zie je natuurlijk niet steeds in de vlog! Wij zijn volwassen ouders die echt wel weten wat we doen. Zelf ben ik met 2 honden opgegroeid ( die we als pups hebben gekregen) En een van onze eigen honden heeft zelfs een nestje van 6 pups gehad die ik persoonlijk geboren heb zien worden en weken lang hebben verzorgt. Dus met mijn kennis over honden is geen gebrek, geen zorgen! Dank jullie wel voor jullie bezorgdheid, maar dit is echt niet nodig. De pups zijn in liefdevolle en goede handen.”

En daarop hebben jullie begripvol gereageerd.
In deze vlog even wat meer duidelijkheid en updats hoe wij hierin staan.

De rede dat we nu pas op jullie reacties reageren in de vlog komt doordat onze vlogs 10 dagen achter lopen op realiteit. Dus op het moment dat jullie een reactie plaatsen is die dag voor ons al 10 dagen geleden. En als wij daarop reageren in een vlog zien jullie dat dus weer 10 dagen later.

Sorry voor het wat lange verhaal maar dat was even nodig voor de nodige info naar jullie toe!

We waarderen jullie enorm en hopen op jullie begrip en vertrouwen dat Daniel en ik als volwassen mensen echt wel goed voor de puppy’s zorgen en de kinderen daarin opvoeden. ( realiseer je alleen wel dat we niet alles vloggen, dus als we de kinderen terecht wijzen zien jullie dat niet in de beelden)

Lang verhaal. Korte conclusie: Geen zorgen, alles is onder controle 😛

BEDANKT VOOR HET KIJKEN! GEEF EEN DUIMPJE  OMHOOG EN ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN!

Luan Bellinga: http://www.youtube.com/LuanBellinga
Lucilla Bellinga: https://www.youtube.com/LucillaBellinga                                                                                                                                            “TANTE IRIS”: https://www.youtube.com/channel/UCccYmZnj39uBRFFzjVplevg

► http://FamilieVloggers.nl or http://FamilyVloggers.com (Subtitled)

Wij zijn De Bellinga’s Abonneer op ons Gezins Vlog Kanaal http://FamilieVloggers.nl of via http://FamilyVloggers.com of via http://BellingaTV.com !!! We hebben mega genoten bij  het Tina Dag Weekend in Duinrell van 24 en 25 september 2016. Het was zo gaaf velen van jullie persoonlijk te ontmoeten. De volgende Meet en Greet tijden & locaties waar wij 4 zijn ga je horen via onze Instagram accounts die je ook kunt gaan vlogen op:   http://instagram.com/daniel_bellinga & http://instagram.com/fara_bellinga & Youtube kanaal. Wij zeggen  http://TinaDag.nl/kaartjes bedankt voor alles en graag tot volgend jaar. En laat onder onze video & instagram je reactie achter, of je ons graag persoonlijk wilt gaan meeten en greeten & in welk plaats je woont?

Ben jij op zoek naar een betere Leefstijl? Wil jij graag Gezonder & Positiever en fijner Voelen & Afvallen, Strakker, Slanker en Fitter worden en blijven? Wil je graag leren gezonder te kunnen gaan leren leven. Wil je makkelijke recepten leren waar je perfect gezond leven mee kunt opbouwen. Bezoek dan onze http://SlankEnFitWebshop.nl We nemen je graag dagelijks in onze nieuwe vlog mee je tot inspiratie te mogen zijn als De Bellinga’s #FamilyVloggers waar we mee begonnen als “Gezond Leefstijl Gezin” in ons http://SlankEnFitTV.nl waar we in juni 2013 mee begonnen zijn en nu al mega veel mensen mogen helpen, coachen en tot inspiratie te mogen zijn voor jullie lieve kijkers die graag gezonder willen gaan leven. Onze lieve zoon Luan en dochter Lucilla zie je ook in onze vlogs. En willen je juist elke dag meenemen in ons gezins leven. Dat de kleine aanpassingen en verbeteringen, je leven gaan helpen verrijken. In deze Trailer krijg je een duidelijk beeld van onze missie die wij als Life Coaches hebben. Vinden het mega gaaf ook een echte band met onze kijkers op te bouwen. En het top vinden leuk interactief met jullie te communiceren onder onze vlog videos en op onze blog. Kortom, geef het door aan iedereen die je kent, deel deze video, en abonneer gratis op ons youtube kanaal wat per 1 juli 2016 ” De Bellinga’s ” @ http://FamilieVloggers.nl is gaan heten , zodat je elke dag geen vlog van ons mist. De rest zie je in onze video. En vonden het gaaf je te Meeten & Greeten @ http://FaraBellinga.com/jongste-vloggers #DYTG2016 en in #DYTG2017 http://FaraBellinga.com/dytg & bij http://FaraBellinga.com/Veed En was tof velen te Meeten & Greeten in Antwerp Belgium @ #BelgianTubeDay http://FaraBellinga.com/Belgian-Tube-Days-Antwerpen En zien uit jullie daar in 2017 weer te gaan ontmoeten… De rest zie je in de video.

Dus blijf vooral kijken! Vergeet niet de abonneren voor als je dat nog niet had gedaan, zo mis je nooit geen video!
PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689 wij zijn de Vloggende Familie Bellinga & life coaches Fara & Daniel Bellinga Abonneer onder Video & Duimpjes Omhoog en willen je graag meenemen in ons dagelijks leven…

We hopen je te inspireren van hoe wij leven als gezond leefstijl gezin.

Daarom dus deze video: PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689

Alvast heel erg bedankt voor jullie leuke vele interactie die jullie ons elke dag geven, daar doen we het voor!!!

De rest zie je in de video….  PUPPY UPDATE ! | #BellingaTV.com Family Vlog #689

Abonneer graag op De Bellinga’s Youtube Kanaal en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!!!

Gezonde Groetjes van Daniel & Fara Bellinga


Abonneer op al onze Youtube kanalen: BellingaTV.com    & op Lucilla Bellinga Vlog Kanaal & op Luan Bellinga Vlog Kanaal          & op SlankEnFitTV.nl 2.0 & op AlsDeKidsNaarSchoolZijn 
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! 

BLOG: http://FaraBellinga.com                                                                                                                                                                      

Bekijk hier onze vorige video en hieronder onze andere videos van afgelopen week:

CrossBox Verjaardag | #SlankEnFitTV 2.0 #CrossBox Vlog #23

WAT IS DE RIJKDOM VAN EEN KIND? | AlsDeKidsNaarSchoolZijn#5

5 TIPS VOOR GEZONDER LEVEN | Boodschappen Shoplog #21

VLOGGEN OP DE DRIEWIELER ? | Lucilla Bellinga Vlog #8

LUAN GAAT MEMORY SPELEN | LUAN BELLINGA VLOG #14

Luan Onstage Vlog:

Belgian TubeDays Antwerpen:

Het Verhaal Achter Ons YouTube Kanaal:

Zondag Ochtend Routine Vlog: 

Laat Een Bericht Achter!