Slank En Fit Kennis QUIZ / Test Jou Kennis!

Slank En Fit Kennis Quiz

 Test Je Kennis!

In deze video willen wij met jullie een leuke korte quiz doen.

In deze quiz willen we kijken hoe veel jullie al van Slank En Fit TV hebben geleerd. Misschien volg je ons al heel lang, of misschien nog maar net. We hebben in ieder geval al meer dan 180 video’s online staan wat gaat over voeding, gezondheid en afvallen.

Alle antwoorden kan je terug vinden in vorige gemaakte video’s. In het blog artikel wat bij deze video hoort kan je de linkjes vinden van de video’s die het juiste antwoord geven.

In deze video stellen we als eerste de vragen zonder de antwoorden. Jij moet dan zelf de antwoorden geven en op het einde van de video laten we je de goede antwoorden zien.

Wil je de uitleg video’s bekijken, klik dan op de link onder deze video als je deze video via you tube bekijkt. Dan ga je naar het blog artikel toe wat bij deze video hoort.

Pak even een pen en papier erbij …..

Laten we snel beginnen!

Quiz vraag 1

Waarom is het beter om schoon water te drinken in plaats van sappen of frisdrank?

A) Daar zitten voedingsstoffen in

B) Water  heb je nodig om te plassen

C) Om je lichaam schoon te spoelen

VIDEO HIER

vraag 1

 

Quiz vraag 2

Waarvoor zijn proteïne oftewel eiwitten goed voor?

A) Om spieren op te bouwen

B) Om ons lichaam energie te geven

C) Meer kcal te kunnen verbranden

VIDEO HIER

vraag 2

 

 

Quiz vraag 3

Waarom komen we, als we op een gezonde manier afvallen, in het begin aan in kilo’s maar vallen we wel af in centimeters?

A) Omdat ons lichaam meer vasthoud

B) Omdat we niet consequent genoeg zijn

C) Door de opbouw van spiermassa

VIDEO HIER

vraag 3

 

 

Quiz vraag 4

Wat is het beste weeg moment?

A) Ochtend

B) Middag

C) Avond

VIDEO HIER

vraag 4

 

 

Quiz vraag 5      

Waarom is “dankbaar zijn” belangrijk voor je afslank resultaat?

A) Leuker voor de mensen om je heen

B) Positief effect op je gezondheid

C) Het is eigenlijk niet nodig

VIDEO HIER

vraag 5

 

 

Quiz vraag 6

Waarom kan je beter aardappelen, rijst, pasta en brood zo min mogelijk eten?

A) Het bevat veel snelle suikers en weinig voedingsstoffen

B) Het is niet voedzaam

C) Je lichaam wordt er vies van

VIDEO HIER

vraag 6

 

 

 

 

Dit waren de 6 quiz vragen. Hoe heb jij ze beantwoord?

Laat je score achter onder deze video. 🙂 

Liefs, Fara

 _________________________________________________________________________

  • CHECK JE SCORE EN ADVIES HIER!

Goede Antwoorden:

  • Quiz vraag 1 = C
  • Quiz vraag 2 = A 
  • Quiz vraag 3 = C
  • Quiz vraag 4 = A
  • Quiz vraag 5 = B
  • Quiz vraag 6 = A

Score en advies:

6 Goed

Wouw, jij bent echt een Slank En Fit Expert! Is het niet misschien iets voor jou om ons te versterken in ons team? Jou kennis kunnen levens van andere veranderen!

Kijk eens op deze link of dit je misschien aanspreekt >> Misschien is er een missie voor jou weggelegd!

5 Goed

Kijk, dat is nou eens kennis van je eigen gezondheid. Heel goed bezig. Heb je er wel eens aan gedacht om jou kennis met andere te delen of andere te helpen? Of wil je ons komen versterken? Kijk dan even hier  >>>

4 Goed

Ja hoor, helemaal geslaagd voor je Slank En Fit kennis. Je hebt genoeg kennis in huis om op een gezonde manier slank en fit door het leven te gaan. Misschien heb je hier en daar nog wat ondersteuning nodig, maar je weet ons natuurlijk altijd te vinden 😉

3 Goed

Je kennis is prima op pijl. Probeer jezelf nog iets meer te ontwikkelen op dit gebied door regelmatig goede artikelen en onze videootjes te bekijken. Wist je dat je via deze link alle video’s die we gemaakt hebben bij Slank En Fit TV in een keer kan terug vinden. Zoek een paar leuke titels uit, pak een kopje thee erbij en verbreed je kennis. Het zal je nog meer helpen om je eigen doel en gezondheid te verbeteren.

2 Goed

Je bent al op de goede weg. Hopelijk vind je het ook interessant en wil je nog meer leren over je eigen lichaam, voeding en gezondheid. Daarom raden we je aan je hierin eens meer te verdiepen als je daar verlangen naar hebt. Door middel van onze Slank En Fit video’s proberen we je in zo’n makkelijke mogelijke taal meer uit te leggen over gezond leven en bewuste keuzes maken. Niks geen moeilijke termen of lange woorden. Maar simpele uitleg waardoor jou kijk op gezond leven veranderd en het stukken makkelijker voor je zal zijn om de weg naar jou gezonde leefstijl te vinden.

1 Goed

1 is beter dan geen een 😉 Misschien vind je het ook niet echt boeiend, dan is dit misschien niet zo jou ding. Maar wat nou als je heel graag jou kennis wilt verbreden? Misschien heb je hulp nodig en wil je graag advies. Weet dat wij altijd voor je klaar staan om je de juiste ondersteuning te geven en samen met jou jou doel en resulaat willen gaan behalen en je ook te leren hoe je het voor altijd kan behouden. Mocht je echt ons advies nodig hebben voor jou persoonlijk? Vul dan onze www.SlankEnFitVragen.nl in en laat je gevens achter zodat we jou kunnen contacten voor gratis persoonlijk advies op maat

0 Goed

Weet dat alles te leren valt zolang je het zelf maar interessant genoeg vind. Wil je onze hulp of coaching bij jou afslank doel? Dan mag je jezelf altijd aanmelden voor de gratis coaching via mail. Inschrijven kan via deze link; www.SlankEnFitCoaching.nl

 

  • WIL JIJ NOU NOG MEER LEREN OVER VOEDING, GEZONDHEID EN AFVALLEN?

Maak dan NU gebruik van mijn GRATIS VIDEO CURSUS waarin ik je in 12 video’s meer leer hierover en dieper op de onderwerpen in gaat zodat je een NOG BETER BEELD krijgt van hoe ons wonderlijke lichaam in combinatie met gezonde voeding nu eigenlijk werkt.

Ik beloof je dat je er echt wat nieuws van zult leren. Deze video’s vind je niet openbaar op you tube. Gratis aanmelden kan via deze link: >> GRATIS VIDEO CURSUS << 

video cursus

 

 

 

 

 

 

 

.

Laat Een Bericht Achter!