spiermassa

Spiermassa VS Vetmassa | Wat moet eerst?

Spiermassa VS Vetmassa

Wat moet eerst?

=>> Koop hier de weegschaal

Schermafbeelding 2015-07-02 om 09.08.12

 

 

 

 

 

 

 

=>> Webshop Voedingsproducten

herbalife

 

 

 

=>> Afslank Recepten E-booken

slank en fit recepten

slank en fit recepten

 

 

 

 

 

 

Het valt me zelf op dat ik altijd zeg “Ik krijg vaak de vraag”. En misschien vind je dat stom klinken, alsof ik echt vaak de vraag krijg van heel veel vragen. Maar echt waar, ik krijg gewoon echt veel vragen. En ook nog eens vragen die heel goed zijn om te vragen. ( “ hmm lekker duidelijke Fara” 😛 )

Daarom wil ik ook van deze vraag weer even een video maken. Omdat ik sterk van mening ben dat meer mensen wat aan mijn antwoord zullen hebben.

Deze vraag ging over spiermassa. Ze vroeg, “Fara, waar kan ik me beter eerst op focussen, eerst afvallen of eerst spiermassa opbouwen?”

Door deze vraag heen kan ik opmerken dat er nog al veel onduidelijkheid bestaat over spiermassa. We gebruiken het woord spiermassa wel veel in “onze mond”. Maar begrijpen we ook echt de achterliggende gedachten en de werking van spiermassa. Mij is dit best een tijd een raadsel geweest. Oké, ik ben geen studiebol dus het kwartje over spiermassa viel bij mij pas wat later.

Maar … nu ik alles rond om spiermassa begrijp kan ik het ook duidelijk in mijn eigen … uhh “Fara taal” uitleggen. Zoals jullie wellicht hebben gemerkt ben ik niet van de moeilijke termen en uitgebreide analyses. Doe mij maar gewoon een duidelijk beeld van hoe het is in normale begrijpelijke taal.

Ik hoop oprecht dat de uitleg in deze video, die vanuit mijn hart komt, je mag raken en dat opeens het “lampje” bij je gaat branden. Ik ben sterk van mening dat als je namelijk beter “begrijpt” hoe dingen werken het ook stukken makkelijker wordt om aanpassingen te doen in je gezonde leefstijl.

Neem even een kopje thee en zet mijn videootje aan op een moment dat je ook even de aandacht erbij hebt. Ik beloof je dat je nieuwe inzichten zult krijgen op het gebied van spiermassa en vetmassa.

Veel kijkplezier. Oh en mocht je vragen hebben ….. Je weet het wel! Laat het me weten onder in de reacties.

Liefs, Fara

Laat Een Bericht Achter!