Babyvoeding Uit Een Potje Kan Echt Niet! EENS/ONEENS?

Stelling 6:  EENS/ONEENS?!?!

Babyvoeding Uit Potjes Kan Echt Niet!

EENS / ONEENS ???

In deze rubriek stel ik een stelling op en ben ik super benieuwd naar JOU persoonlijke mening. Ben jij het er mee EEN of ONEENS ????

Laat dat weten in een reactie door EEN of ONEENS onder in de reactie te zetten en een toelichting waarom jij het EEN of ONEENS bent met deze gestelde stelling.

De stelling van vorige keer was:

“Ik Kan Niet Zonder Koffie Leven” 

koffie

  • Hier wat reacties en meningen van jullie:

Lianne

Ik ben het hier mee eens. Ik heb nooit enorm veel koffie gedronken, maar zat een paar maand geleden wel op 3 cappuccino’s per dag. Toen ik hoorde dat je afvalt als je stopt met koffie drinken, heb ik dat veranderd in mijn eerpatroon. Ik mag nu van mezelf 2 of 3 cappuccino’s per week, omdat ik niet zonder kan. Ik vind cappuccino’s zo lekker!

Roeline

Koffie heb ik niet zozeer nodig in de zin van dat het mij energie geeft, dat merk ik niet zo direct, hoewel ik ook weer niet de hele dag door cafeïne moet drinken. Maarik drink 1 cappuccino op een dag, gewoon lekker mijn momentje met een stukje zwarte chocolade! Meer gewoonte dus en erg lekker! Heel af en toe drink ik 2 keer koffie op een dag, dat heeft er dan mee te maken of ik op visite ben of gewoon lekker ergens wat drink maar dit komt dus heel af en toe voor! Ik zou de hele dag wel door koffie kunnen drinken omdat ik het zo lekker vind en dan lekker al die smaakjes, maar omdat ik weet dat het niet goed voor je is en ik er ook suiker in doe, daarom beperk ik het tot 1 kopje op een dag! Of ik zonder kan? Tja, in de zin van verslaving wel maar in de zin van gewoonte en lekker vinden niet! Ik kan wel echt zin er in hebben en het missen als ik niet zou doen.

Grap Jas

Oneens, ik vind koffie niet lekker, maar ik ben pas 13 haha. Maar laatste keer dat ik het gedronken heb… Paar jaar geleden ofzo. Maar ik ga het ook niet op dit moment proberen want ik wil er ook niet verslaafd aan raken haha. Maar ik heb wel een keer bij mcdonalds ijskoffie gedronken en dat was wel lekker ;P. Maar ik drink het bijna nooit, een keer pas. En ik ga heus niet vaak naar de mc. Alleen als we een keer naar de stad (Nijmegen 😉 )gaan wat bijna nooit gebeurd. Er zijn wel kinderen in me klas die al koffie drinken en heel veel koffie gingen drinken op kamp. Ze boden het mij aan, maar daar had ik geen zin in haha.

Nele Bosmans

Hoi Fara, ik ben het niet eens met je stelling. Ik ben nooit echt een koffiedrinker geweest, als kind heb ik wel koffie verkeerd leren drinken. Dat is een klein beetje koffie met veel opgeschuimde melk. Zelf heb ik altijd gehoord dat koffie ongezond is, daarom dat ik voornamelijk groene thee drink. Ik drink max 1 kopje koffie per week, voor de rest drink ik thee zonder zoetstoffen of water. Dit is veel gezonder omdat er geen cafeïne in zit. Cafeïne is een oppeppende stof dus ik kan wel begrijpen dat mensen er niet zonder kunnen. Het heeft namelijk een verslavende werking. Een tip die ik iedereen zou willen meegeven is bouw af van koffie en energiedrankjes, als je denkt dat je koffie nodig hebt omdat je geen energie hebt of je niet kan concentreren probeer dan gewoon wat meer slaap te nemen dat doet ook al wonderen.

Inge Kuiper

Dat is lastig. Eerder dronk ik heel veel koffie. Vorig jaar dronk ik.4 tot 5 blikjes energie om maar wakker te blijven (school kinderen en slapeloze nachten) na 10 kilo aangekomen te zijn en de filmpjes van fara te kijken, ben ik gestopt met de energie en op mijn voeding gaan letten. Koffie drink ik nog wel. Z’n 4 grote bakken op een dag. Ummm misschien ook niet erg gezond als ik er over na denk. Zonder koffie leven is op dit moment niet aan de orde bij mij maar ik moet geloof ik wel wat minder koffie gaan drinken.

Wianda Schipper

Eens, vind het fijn om er mee wakker te worden in de ochtend. Echt een beetje als een kickstart. En door de dag heen op mijn werk toch ook wel minimaal 3 a 4 kopjes om alert te blijven en niet in te kakken.. Drink wel altijd mijn koffie zwart, met uitzondering van als ik een keer Starbucks haal. Had er nog niet zo bij stilgestaan maar dat is toch best veel op een dag.

Ekaterina Selivanova

Ik kan echt niet zonder koffie. Met 2 kleine kindje, huishouden, werk etc heb ik best weinig tijd om te slapen en ik word dan echt niet wakker als ik geen koffie drink. Af en toe zijn het nog energy drankjes, maar na uw video probeer ik wel mee te stoppen.
Trouwens wou ik nig aan u vertellen dat soja melk ook niet bepaald gezond is. Ik dacht het vroeger ook, maar je hebt op internet alerlei informatie dat het ook niet gezond is. Probeer amandel melk, die is veel gezonder!

De stelling van deze keer is:

“Babyvoeding Uit Potjes Kan Echt Niet!”

  • Ben jij het hiermee EENS of ONEENS???

Ik ben erg nieuwsgierig naar jou persoonlijke mening en “kijk” hierop. Laat het me weten in de reacties!!!

 Liefs, Fara

babyvoeding uit een potje

 

 

 

 

 

Pijl omlaag

 

 

 

 

 

 

 

 

                                Let Me Know!

 

 

 

Laat Een Bericht Achter!