Stelling 2 / “Eén Keer Per Week Friet Eten Mag Best …”

Stelling 2

“Eén Keer Per Week Friet Eten Mag Best …” 

“Stellingen”  EENS / ONEENS

In deze rubriek stel ik een stelling op en ben ik super benieuwd naar JOU persoonlijke mening.

Ben jij het er mee EEN of ONEENS ????

  • Laat dat weten in een reactie door EEN of ONEENS onder in de reactie te zetten en een toelichting waarom jij het EEN of ONEENS bent met deze gestelde stelling.

Heb jij ook nog een leuke stelling? Laat het me weten!

De stelling van vorige week was:

“Ik Geef Mijn Kind Het Eerste Jaar Geen Suiker” 

Daarop hebben jullie leuk gereageerd. De meeste waren het er wel mee eens. Ik heb het mezelf ook voorgenomen om Luan zijn eerste levensjaar helemaal geen suiker te geven. Soms was dat wel moeilijk. Als ik dan ergens op visite was en zei dat ik niet wilde dat Luan dat snoepje kreeg, en de andere kindjes mochten het wel, had ik soms het gevoel dat ze me een beetje overdreven vonden.

Maar als je echt weet wat voor gif suiker is, dat is het alles behalve overdreven in mijn ogen, als je in ieder geval het eerste jaar je kind ervoor probeert te behoeden. Alles voor de beste basis van de gezondheid van je eigen kind, toch?

Bedankt voor jullie eerlijke meningen!

De Stelling van deze eerste week is:

“Eén Keer Per Week Friet Eten Mag Best …” 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties :)

Liefs, Fara

Pijl omlaag

.

.

 

Laat Een Bericht Achter!