timemanagement

Time Management | Ben jij de Baas over jouw Tijd?

Time Management

Ben jij de Baas over jouw Tijd?

 

 

 

 

 

Beste Kijkers & Lezers,

Hallo Hallo … Wat gaaf dat je weer kijkt naar ons www.SlankEnFitTV.nl Persoonlijke Ontwikkeling Vlog  gaat over: TimeManagement en zal deze tip zal je helpen met jouw tijd beter te gaan gebruiken! Abonneer op ons kanaal en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video, en laat je reactie achter.

We waren vanuit het werk Luan gaan ophalen met Lucilla vanuit schooltje, en zijn heerlijk in slaap gevallen in hun kinderwagens, en zijn wij even gaan liggen aan de wijde aa plas. Zo gaan we het beste om met ons TimeManagement. 

Veel mensen zeggen vaak in hun coaching gesprek tegen mij van de TIJD is mij telkens de baas! En krijg al mijn things to do niet elke dag gedaan. En daar baal ik zo van, wat mij constant zo rottig frusterend gevoel geeft.

Jij moet gaan leren baas te worden over jou eigen TimeManagement anders word de tijd baas over jou! En dat wil je niet, want dan heb je dat gehaaste gevoel dat je zo geleefd word en achter de klok moet aan rennen.

Een van mijn 1e business mentors leerde mij een hele goede TIMEMANAGEMENT regel en die is als volgt. Zorg dat jij vanaf nu de 8/8/8 regel gaat toe passen in jou levensstijl. Zodat je het meest efficiënt om kan gaan met de kostbare 24 uur per dag die ons gegeven wordt.

De regel pas je als volgt toe: 8 hours to work hard, 8 hours to PLAY hard & 8 hours to sleep SMART ! Z

 

Neem een kijkje op ons nieuwe http://AfvallenDoorGezondLeven.nl download ons vernieuwde ebook, met de 3 geheime videos daarin.

En vergeet je niet op te geven voor ons nieuwe Online Coaching Membership!

En abonneer graag op ons http://SlankEnFitTV.nl en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!!!

Gezonde en Sportieve Groeten van Life Coach

Daniel Bellinga

Laat Een Bericht Achter!