vermageren

Vermageren, Jullie Vragen | Q&A #3

Vermageren, Jullie Vragen

Q&A #3


In deze video hebben Daniel en ik veel een vraag en antwoord video voor jullie opgenomen. Ondanks de hitte zijn de weet de ” slank en fit set”  opgedoken en hebben we al jullie vragen over vermageren doorgespit.

Iedereen wilt slanker worden en vermageren. Helemaal nu de zomer weer volop bezig is en we mooi in onze badkleding willen kunnen lopen. Maar niet alleen voor de mooi is vermageren belangrijk. Om gezond door het leven te kunnen gaan is het super belangrijk om op gezond gewicht te zijn en vooral ook te blijven.

Dagelijkse stromen er mailtjes van jullie lieve kijkers en lezers binnen. En ik beantwoord alle mailtjes met liefde. Alleen vind ik het altijd zo jammer dat ik deze vragen over vermageren beantwoord aan 1 persoon. Vandaar dat we regelmatig wat vragen uit onze mailbox plukken en deze vragen over vermageren beantwoorden in een video zodat er meer mensen iets hebben aan het antwoord. Want bij veel vragen herkennen veel mensen zichzelf ook en zie je maar weer hoe ” normaal”  we eigenlijk ook met z’n alle zijn.

In deze video komen vragen voorbij die jezelf waarschijnlijk ook wel herkent in het dagelijks leven. Doe je voordeel ermee en hopelijk mag je wat aan onze antwoorden hebben. Daniel en ik proberen het zo duidelijk en simpel mogelijk aan je uit te leggen. We hopen daarom ook oprecht dat je veel met ons tips en adviezen zult doen. Want we zeggen altijd ” Actie = reactie ”

Maar zolang jij niks doet of veranderd maar alleen maar naar alle informatie blijft luisteren, zal er dus niks veranderen. Zoek je motivatie en ga er mee aan de slag. Het is zonde alle kennis in je op te nemen en er vervolgens niks mee te willen doen.

Heb je nog vragen of een goede toevoeging hierop, dan is je reactie onder deze video altijd van harte welkom!

Liefs, Daniel en Fara 

slank en fit recepten

slank en fit recepten

 

 

 

 

 

 

Laat Een Bericht Achter!