wat is vetpercentage

Vetpercentage, Wat Is Dat?

Vetpercentage, Wat Is Dat?

Vetpercentage, we horen de term vaak. Maar wat betekend het nu eigenlijk. Het heeft natuurlijk te maken met je vet in je lichaam. Maar wat kunnen we er nu echt uit opmaken, wat betekend het en hoe kunnen we hiermee ons voordeel doen als we weten hoe we er voorstaan?

Vetpercentage is eigenlijk een van de belangrijkste meetstaven om te weten van jezelf als je wilt weten of je op gezind gewicht bent. In deze video geef ik een korte uitleg die je hopelijk makkelijk kan begrijpen van wat het vetpercentage nu precies inhoud.

Wat is vetpercentage? Zo vaak krijg ik die vraag. Bekijk alsjeblieft deze video even goed en maak voor jezelf actiepunten wat je kan doen als je vetpercentage te hoog is.

Ook heb ik een foto van een scan van 2 vrouwen die laten zien hoe het vet verdeeld is in hun lichaam. Vet in je lichaam kan erg gevaarlijk zijn als er te veel van is. Je organen komen in de verdrukking te zitten en er kan zelfs vet in je hersenen ontstaan. ( en nog veel meer natuurlijk)

Hopelijk mag ik je weer wat leren in deze video ” Wat is vetpercentage?” 

Deze video heb ik gemaakt in samenwerking met Stichting Gezondheid Nederland. Vandaar de andere kort setting dan dat jullie gewent zijn van onze video’s.

Mocht je nog vragen hebben of een goede toevoeging tot deze video ” Wat is vetpercentage?”  dan kan je jouw reactie achter laten onder deze video. Toegevoegde waarde aan informatie is altijd welkom.

Ohja… ik maak trouwens in deze video wel 1 spreekfoutje. Ik zeg dat je vet moet omzetten in spieren. Maar vet kanjer niet omzetten in spieren. Je kan wel je vet minderen en je spieren opbouwen. Dat bedoel ik er mee te zeggen 😉

slank en fit recepten

slank en fit recepten

 

 

 

 

 

Recepten? Klik Hier >

 

Laat Een Bericht Achter!