Vetverbranding verhogen? Afvallen en blijven eten!

Wil jij je vetverbranding verhogen?

Veel mensen weten niet goed wat het woord metabolisme precies inhoud.

Metabolisme is eigenlijk een betere vertaling voor hoe snel jou lichaam je voeding verbrand.

Metabolisme verhogen is dus je vetverbranding verhogen.

Heel veel mensen denken “ik wil graag vitaler, slanker en strakker worden dus ik ga maar minder eten.”  Maar maken daarmee eigenlijk de fout dat ze de vetverbranding op een vaak vlammetje zetten. En als jou lichaam een verbranding heeft van het niveau van een vaak vlammetje, kan je wel begrijpen dat die calorieën niet snel verbrand worden.

Wat adviseren we jullie ook vooral te doen, neem 5 tot 6 mini maaltijdjes per dag.

Zo kan je jou vetverbranding verhogen. Het vuurtje in je lichaam aanhouden.

Zoals jullie allicht al hebben gehoord vinden Fara en Ik het s’morgens erg lekker om te beginnen met ons gezonde formule 1 Cookies&Cream shake ontbijt door de magere yoghurt en je kan er wat suikervrije muesli doorheen doen. En daarbij nemen we ook graag vers fruit zoals een sinasappel, mandarijn, stuk peer of appel of een banaan. Daarbij drinken we graag een kopje kruiden thee en/of een kopje healthy black koffie.

Als we s’morgens naar ons werk gaan nemen we rond 10 uur half 11 ons eerste eiwit rijke tussendoortje. Wat ik erg lekker vind in de ochtend is bijvoorbeeld een volkoren crackertje met 20+ kaas.

Eiwit rijke producten zijn goed om je spiermassa mee op te bouwen. En hoe hoger je spiermassa is hoe meer je jou vetverbranding kan verhogen.

Dan rond het middag uur rond 12 uur 13 uur lunchtijd vinden wij het erg lekker om 3 a 4 volkoren boterhammen met ook eiwit rijk beleg.  Kies dan bijvoorbeeld voor een lekkere kalkoen filet of kip filet voor op het brood. Of tonijn op water basis is ook erg lekker. Leg er een tomaatje op met een stukje komkommer. Maak er een kleine sandwich van.

En je zult merken hoe meer eiwit rijk beleg je kies, hoe voller jij ook zit.

Dan ga je natuurlijk ook het moment krijgen rond 15 uur 16 uur. Je kent die reclame wel. Maar wat dan het beste is, is om niet iets van zout tot je te nemen maar weer te kiezen voor een eiwit rijk tussendoortje. Wat ik dan zelf erg lekker vind is wat ik hier net heb gemaakt, het is nu net 16 uur geweest, is een roggebroodje met kruidenboter en servelaat worst. Ik had ook voor salami kunnen kiezen maar die is nog vetter, servelaat is iets minder vet.

Als je uit het werk thuis komt ( kies er ook voor om met de fiets te gaan om ook aan je beweging te komen zodat de vetverbranding ook op gang kan blijven) neem je lekker even zo’n roggebroodje.

Als avond eten neem je een gezonde maaltijd. Je kan kiezen uit aardappels-rijst-past met vlees-kip-vis en groete-salade. Let op. Eet niet meer dan je vuist groot is.

Zorg ook dat je genoeg drinkt. Zorg dat je zo’n 1 a 2 liter schoon water per dag drinkt. Want hoe meer water je drinkt hoe meer je af valt.

We hopen jullie hiermee te kunnen motiveren hoe dat jij ook jou metabolisme kunt verhogen voor een snellere vetverbranding zodat je slank, strak en fit zult zijn. Dus eet vaker kleinere maaltijden per dag  als je jou vetverbranding verhogen wilt.

Laat graag je reactie achter wat je van ons e-book vind. En voor wie hem nog niet heeft, je kan hem hier gratis aanvragen.

 GRATIS E-BOOK

Groetjes van Daniel en Fara Bellinga en tot de volgende video blog.

 

 

 

 

Laat Een Bericht Achter!