voedselzandloper

Voedselzandloper | 7 Basisprincipes In Een Gezonde Leefstijl

Voedselzandloper

7 Basisprincipes In Een Gezonde Leefstijl

=>>Deze boeken kan je hier kopen.

Schermafbeelding 2015-07-02 om 09.21.40 Schermafbeelding 2015-07-02 om 09.21.53

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, ik ben een groot fan van de voedselzandloper. En dat alles begon zo’n 2 jaar geleden. Toen kreeg ik het boek “De Voedselzandloper” van een vriendin aangereikt en ben ik het inmijn vakantie helemaal gaan doorspitten. Ik had wel van “de schijf van 5” en de “voedselpiramide” gehoord. Maar “de voedselzandloper” was voor mij compleet nieuw.

Over de inhoud van dit boek zal ik het nu niet gaan hebben. Mocht je een lezer zijn dan raad ik je dit boek wel aan om te lezen. Het kan je “kijk” op gezonde voeding namelijk veranderen.

Ondanks ik een fan ben van dit voedingsmodel wat “de voedselzandloper” heet, betekend het niet dat ik me iedere dag dagelijks aan deze manier van leven houd. Zoals ik ook vaker vertel in video’s, iedereen is anders en je moet doen wat goed bij jou past.

Toevallig kan ik me in veel dingen erg goed vinden en maak ik er dagelijks veel gebruik van. Namelijk brood vervangen voor havermout, veel fruit en groenten eten en het verminderen en soms ook weg laten van de aardappelen, rijst of pasta bij ons avond eten maar voornamelijk peulvruchten.

In deze video wil ik je de 7 basisprincipes vertellen die staan in de voedselzandloper. Ik wil je hiermee een idee en beeld geven hoe je op een gezonde en verantwoordelijke manier gewicht kan verliezen maar ook nog eens een betere kwaliteit van leven krijgt.

In het boek staat zelfs dat je er ook stukken jonger door blijft. Suiker blijkt de allergrootste boosdoener te zijn. En dan voornamelijk de snelle suikers, de enkelvoudige koolhydraten.

De manier van deze leefstijl bevalt ons super goed. Ik kan me erg vinden in deze voedselzandloper vorm. Als je echt de hele voedselzandloper wilt bekijken dan heb ik hier een plaatje voor je.

voedselzandloper

voedselzandloper

Wat ik ook echt geweldig aan dit boek en deze informatie vind is dat voeding echt gebruikt kan worden als voorkomen en zelfs beter worden van ziekten. Zelfs diabetes type 2 kan helemaal verdwijnen. Dit boek zit bom vol wetenschappelijke onderzoeken aangezien de schrijver ( Kris Verburgh ) zelf ook een wetenschapper is. Er zijn zelfs diabetes patiënten die al heel lang insuline spoten en nu helemaal geen insuline meer hoeven te spuiten. En dat puur door het aanpassen van hun voedingspatroon gebaseerd op de voedselzandloper.

Dat jij er ook veel aan mag hebben!

Liefs, Fara

 

Laat Een Bericht Achter!