warm water met citroen

Wat Warm Water Met Citroen Met Je Kan Doen!

Wat Warm Water Met Citroen Met Je Kan Doen!

Bekijk hier nog meer van onze heerlijke recepten>>>

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video over wat warm water met citroen met je kan doen! Van ons SlankEnFitTV.nl ik ben life coach Fara Bellinga en wil je graag hier wat tips over geven.

Misschien start je elke dag met een kopje koffie, of heb je geen zin om water te drinken in de ochtend. Maar dat is zo belangrijk omdat in de avond je lichaam weer helemaal gaat herstellen. En heeft het lichaam echt weer voldoende water ( vocht inname ).

Mooi voorbeeld is dat als je jou auto niet tankt, en de tank leeg is gaat het rode lampje branden, en zal je auto niet verder rijden. Maar jouw lichaam heeft helaas niet zo volle tank meter en waarschuw lampje. Voorkom dat je geen roofbouw gaat plegen op je meest kostbaarste geschenk je enige menselijk lichaam. Om maar even in mannen taal te praten zorgen ze nog beter voor hun nieuwe audi. Maar verwaarlozen vaak hun eigen gezondheid.

Ik geef je graag de tip ga de komende 7 dagen nou eens starten in de ochtend met Wat Warm Water Met Citroen Met Je Kan Doen!  Hier zijn 4 korte redenen voor:

Reden 1: het brengt je spijsvertering goed op gang, en zeer goed voor je darmen schoon te maken. En hier door krijg je dus meer voeding opname gedurende je dag.

Reden 2: door citroen gaat je galblaas meer gal gaat produceren, en je daardoor beter je eten kan gaan verteren.

Reden 3: En honing bevat anti bacteriële eigenschappen waardoor je beter beschermt bent tegen infecties.

Reden 4: Je huid wordt er zoveel veel mooier van. Weet zeker dat je dit perfect zal bevallen. En zal het super goed geschenk is aan jou gezondheid.

De rest zie je in de video….wat warm water met citroen met je kan doen!

Neem een kijkje op ons nieuwe http://AfvallenDoorGezondLeven.nl download ons vernieuwde ebook, met de 3 geheime videos daarin.

En vergeet je niet op te geven voor ons nieuwe Online Coaching Membership!

En abonneer graag op ons http://SlankEnFitTV.nl en graag de blauwe duimpjes omhoog onder de video.

Heel veel succes toegewenst!!!

Gezonde Groetjes van Fara Bellinga

Laat Een Bericht Achter!